onsdag den 4. januar 2012

Danskerne er på Facebook

I maj 2011 var nyheden ifølge FDIM's rapport: "Danskernes brug af Internettet 2011",  at "Facebook og Google har mere end godt fat i danskerne på nettet. Hvad enten det gøres op på tid eller sidevisninger, er de to internetgiganter større end de øvrige sites i top 20 tilsammen.
De danske internetbrugere besøgte i gennemsnit facebook.com 71 mio. gange om måneden i 2010, hvilket løb op i ikke færre end 22 mio. timers socialisering på 1,7 mia. Facebook-sider.

2. januar 2012 er nyheden, at over halvdelen af alle danskere nu er på Facebook:
"Ifølge de seneste tal fra it-virksomheden Komfo, ser Facebook ud til stadig at have succes her i Danmark. Tallene viser nemlig, at mere end 3 millioner danskere benytter sig af det sociale netværk.

Tallene viser ikke bare, at danskerne er utrolig glade for Facebook, men fremhæver samtidig, af 1 million af disse besøgende kommer fra mobile enheder, såsom smartphones og tablets.


Mens tallene fortsat stiger, viser Komfos undersøgelse også, at 72 % af de danske brugere logger dagligt på Facebook, mens den gennemsnitlige dansker har 197 venner på det sociale netværk.

Undersøgelsen viser også, at 21 % af brugerne er mellem 25 og 34 år, og at der næsten er lige mange mænd og kvinder på tjenesten."
Kilde: GearNyt

Selvom nogle mener, at de 100.000+ er katte og hunde... og døde mennesker samt en enkelt leverpostejmad (jvf. kommentarerne på TechTalk), er det alligevel en del!

Hvad betyder det for os som uddannelsesinstitutioner?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar